Asiakastarinat

ReSiPa Ky:n Reetta Mannikainen poisti Anti-kalkilla lavuaarin vuosien kalkkikertymät hetkessä

Reetta Mannikainen on toiminut 8 vuoden ajan siivousyrittäjänä Kuopiossa. Hänen yrityksensä ReSiPa Ky:n asiakaskuntaan kuuluu sekä kotitalouksia että monenlaisia  yritysasiakkaita. 

- Havahduin, kun kotisiivousasiakkaani alkoivat kysellä, olisiko mahdollista käyttää siivouksessa ympäristöystävällisempiä tuotteita. Kotitalouksille on tärkeää, että siivoustuotteet ovat turvallisia ja ympäristöasiat on huomioitu.

Lue lisää

 

Hotelli Pogostan Hovi arvostaa siivoustuotteissa tehokkuutta ja ekologisuutta

Ilomantsilainen Arja Heimonen pyörittää yksin 1970-80-luvun vaihteessa rakennettua Hotelli Pogostan Hovia. Laajaan asiakaskuntaan kuuluu mm. rakennustyöporukoita ja muita työmatkalaisia sekä kotimaisia ja ulkomaisia matkailijoita ympäri maailman. Hän on muutaman kuukauden käyttänyt Eko Eko Shopin ekologisia puhdistusaineita ja ilahtunut tuotteiden tehokkuudesta ja ekologisuudesta. Lue lisää

Merja Elmén: "Siivous on helppoa, kun ei tarvitse jynssätä eikä hangata"

Merja Elménin yritys Mellun Käenpesä tarjoaa maatilamatkailu- ja majoituspalveluja Suomenniemellä niin yrityksille kuin kuluttajillekin. Majoitustilojensa ja mökkiensä siivouksessa Merja Elmén arvostaa puhdistustuotteita, jotka sopivat allergisille ja ovat käytössä tehokkaita, turvallisia ja monikäyttöisiä. Asiakkaille on erityisen tärkeää, että vuokrattu huone tai mökki on tuoksuton ja puhdas.   Lue lisää

 

Autismisäätiö Huvilinna luottaa ekologisiin ja tehokkaisiin puhdistusaineisiin
Aamukaste kimaltelee nurmikon pinnalla ja syysaurinko pilkistää puiden välistä, kun Autismisäätiö Huvilinnan asukkaat heräävät uuteen päivään. Huvilinnan tiloissa riittää vilskettä aamuvarhaisesta iltaan saakka, siitä pitävät huolen 12 asukasta sekä puolen tusinaa työntekijää. Suuri joukko ihmisiä saa aikaan elämisen jälkiä. Se vaatii puhtaanapidolta paljon niin tehokkuuden kuin turvallisuudenkin puolesta. 

Lue lisää

Deli Hyle - Elintarviketeollisuudessa puhtaus on keskiössä

Juuri kääreistä otettu patonki odottelee ensimmäistä puraisua toimistotyöntekijä Nooran käsissä torstain lounastauolla. Ennen Nooran käsiin ja kauppaan päätymistä patonki on koottu ja pakattu Deli Hylen tuotantotiloissa, jossa valmistetaan päivittäin kaikkea salaateista patonkeihin. Puhtaus tuotantotiloissa on kaiken a ja o, kun puhutaan elintarviketeollisuudesta ja tuoteturvallisuudesta.

Lue lisää

 

Mikrobitekniikka - Ekologisuus tärkeä asiakkaille ja työntekijöille

Sisäilmaongelman tai tulipalon vaurioittamia rakennuksia sekä irtaimistoja, erittäin likaisia auton sisätiloja. JK Mikrobitekniikalta ostetut palvelut eivät ole asiakkaille niitä mieluisimpia, mutta sitäkin tärkeämpiä. Kun apua tarvitaan, saapuu JK Mikrobitekniikan työntekijät hätiin ja puhdistavat paikat sekä tavarat kuntoon. Asiakaskuntaan kuuluvat yksittäisten kuluttajien lisäksi mm. kunnat, kaupungit ja virastot.

Lue lisää